JULEGAVEGUIDE TIL BOLIGEN

JULEGAVEGUIDE TIL HAM

Jeg ved ikke om det kun er mig og min omgangskreds der har snakket om hvor mega svært det kan være, at købe gaver til mænd. Det er som om det ihvertfald er svært at finde gode gaver der ikke koster en bondegård, er interessant at give og som de rent faktisk vil bruge. Udover de er mænd generelt elendige til at skrive realistiske ønskelister. Hvis du skal give en gave til et par, kunne min julegaveguide til boligen måske også være interessant. Du kan læse den lige HER.

Til køkken-manden.
Lir i køkkenet er mange mænd vilde med. Et lækkert, maskulint læderforklæde, en god kniv eller et rustikt skærebræt gør bare et eller andet for køkken-manden. Min far har før fået to af overnævnte som julegave af mig.

1. Læderforklæde, 499,- 2. Kniv, 599,- 3. Skærebræt, 350,-

 

Træningskit. 
Jeg har for nogen år siden lavet et træningskit til min kæreste i gave og han snakker stadig om det, som en af de bedste gaver jeg har givet ham igennem årene. Jeg lavede en kasse fyldt op med proteinpulver, BCAA, proteinbarer, shakers, forskellige træningssnacks, træningshandsker og en trænings t-shirt. Hvis en mand i dit liv er en træningsfreak er det en god ide, som de ihvertfald får brugt op.

1. Proteinbarer, 12 stk, 199,- 2. BCAA Prøvepakke, 199,- 3. Træningshandske, 59,- 4. Trænings t-shirt, 250,-

 

Rom-manden.
Min far er rom-mand og jeg har før givet ham hans yndlings rom i gave. De kan hurtigt gå hen og blive dyre, men hvis du går ind i en butik hvor de har forstand på det, kan de guide dig ud fra den pris du nu har tænkt er dit budget. Det samme gælder selvfølglig hvis du har en whisky-mand, cognac-mand eller lignende. Du kan give alt fra en god rom, et rom serveringssæt eller en rom-smagning.

1. Den gode rom, 299,- 2. Rom-sættet, 149,-  3. Rom smagning, 399,-

 

Andre gaveideer til manden.
Barberings kit, nyt cover til telefonen, tatoverings gavekort eller en flot skjorte er også gode bud på gaveideer. Et godt tip er at skrive en note i løbet af året med ting han nævner kunne være fedt at have. På den måde kan man overraske med ting han måske selv havde glemt at skrive på ønskelisten.

1. Barberings sæt 349,- , 2. Cover til telefon, 379,-  3. Flot skjorte, 499,- 

 


 

INGEN HAR SKREVET ENDNU

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Skriv endelig en, hvis du har noget på hjertet..

SKRIV EN KOMMENTAR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEGAVEGUIDE TIL BOLIGEN